Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:20:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zece concurente se luptă pentru titlul Miss Sinaia


7 ianuarie 2013

Aproximativ 30 de tinere s-au înscris în lupta pentru titlul Miss Sinaia, acesta fiind primul concurs de frumuseţe al anului 2013. Organizatorii au selectat până acum dintre fetele înscrise zece concurente care vor participa pe 9 februarie la concursul care va avea loc la Hotelul Cota 1400 din staţiunea Sinaia.

Concurente vor participa la cinci probe: defilare pret-a-porter, costum de baie, rochie de seară, o probă de cunoştinţe generale despre staţiunea Sinaia şi o probă de talent. Probabil cea mai gustată de către public va fi ultima probă, deoarece timp de 90 de secunde concurentele vor cânta, dansa, vor spune glume sau vor recita poezi încercând să convingă juriul.

Spectatorii vor asista şi la o prezentare de modă a casei Nausica Mode, iar pe tot parcursul competiţiei mai mulţi solişti români vor încerca să destindă atmosfera.

Câştigătoarea titlului Miss Sinaia va primi, din partea sponsorilor evenimentului, mai multe premii printre care amintim o excursie de o săptămână într-o destinaţie surpriză şi o ţinută creaţie a casei de modă Nausica Mode.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:




























































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro