Joi, 25 aprilie 2024 - 1:37:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Regina Prahovei va fi aleasă la Club Laguna


27 mai 2013

Cel mai mai nou concurs de frumuseţe din judeţ va avea loc pe 21 iunie la Club Laguna, acolo unde un juriu de specialitate va avea dificila misiune de a o desemna pe cea care va primi titlul de REGINA PRAHOVEI.

 

Preselecţia a avut loc săptămâna trecută când juriul a intervievat cele peste o sută de prahovence dornice de o carieră în modeling sau televiziune alegând doar 12 finaliste.

Peste mai puţin de o lună de zile la Club Laguna va fi desemnată frumoasa care va purta titlul de REGINA PRAHOVEI.

Organizatorii evenimentului sunt Clara şi Sorin Popescu, ambii având o vastă experienţă internaţională în organizarea de astfel de concursuri, deţinând în mapa lor profesională organizarea concursurilor Miss Queen of Europe, Miss Oesterreich (Miss Austria) sau Miss Queen România.

Stiri Actuale este partener media al evenimentului REGINA PRAHOVEI şi vă vom prezenta câteva date despre finaliste dorind ca prin likeurile pe care domnişoarele le vor primi să testăm popularitatea lor pe cea mai amplă reţea de socializare din lume, Facebook.

Săptămâna aceasta vom publica zilnic date despre 2-3 concurente urmând ca în săptămânile următoare să aflaţi aici informaţii exclusive despre modul în care decurge organizarea concursului REGINA PRAHOVEI.

Menţionăm că numărul de likeuri primite de fiecare concurentă nu va influenţa decizia juriului, dar va desemna deţinătoarea premiului de popularitate din concurs.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:




























































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro