Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:15:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Audieri la Politia Capitalei în anchetele care vizeaza Spitalul de Arşi din Bucureşti


15 iulie 2016

Medicul-şef de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arsuri din Bucureşti, precum şi asistenta şefă a acestei secţii dau explicaţii în faţa poliţiştilor. Sunt deschise două dosare, unul de moarte suspectă, în cazul pacientului care avea răni infestate cu larve şi altul de ucidere din culpă, după moartea femeii căreia medicii i-au făcut o transfuzie greşită de sânge.

Procurorii pregătesc un nou dosar legat de o persoană care ar fi murit în Secţia de ATI şi care ar fi prezentat, de asemenea, larve în rănile pe care le avea.

Medicul-şef de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arsuri, Adrian Stănculea, a declarat la intrarea la audieri că cei din presă fabulează şi de aceea preferă să nu răspundă la nicio întrebare. Adrian Stănculea nu a făcut declaraţii nici la ieşire.

Nici asistenta şefă nu a făcut declaraţii la intrarea la audieri.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a mers vineri dimineaţă la Spitalul de Arşi şi a stat de vorbă cu medicii, cărora le-a spus să nu plece din spital pentru că se vor găsi soluţii pentru a se îmbunătăţii condiţiile.

Până la rezolvarea situaţiei, Direcţia de Sănătate Publică a închis secţia ATI şi au depus la Parchetul  Tribunalului Bucureşti un raport cu constatările făcute la Spitalul de Arşi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro