Vineri, 29 martie 2024 - 3:49:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noul tomograf de la Spitalul Judeţean funcţionează


29 ianuarie 2013

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a participat luni, 28 ianuarie 2013 la punerea în funcţiune a noului computer tomograf  la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Aparatul medical  de ultimă generaţie (inclusiv vizualizare 3D) are o valoare totală de 1.931.920,00 lei cu TVA; acesta a primit avizul de funcţionare   de la Consiliul Naţional al Activităţilor Nucleare (CNACAN) luni, 21 ianuarie 2013, în prezent efectuându-se pregătirea personalului pentru utilizarea în bune condiţii a acestuia.

 Tomograful va fi folosit  gratuit  de către pacienţii internaţi în unitatea sanitară şi  cei veniţi în  urgenţe, iar persoanele care nu se află în situaţiile menţionate vor plăti  conform tarifelor aprobate prin contractul cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Mircea Cosma a anunţat şi achiziţionarea unui angiograf modern la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti precum şi modernizarea instalaţiilor şi grupurilor sanitare. Toate aceste investiţii vor contribui la creşterea eficienţei şi a calităţii serviciilor medicale în unitatea sanitară prahoveană.

                                              


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro