Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:58:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


50 de ani de la primul implant mamar


4 mai 2012

implantAnul acesta marchează împlinirea a 50 de ani de la primul implant mamar. În timp ce alte proceduri chirurgicale sunt acceptate, implanturile au rămas totuşi cu un stigmat, potrivit Daily Mail.

Majoritatea femeilor fac această operaţie pentru a-şi spori încrederea în ele, la fel ca şi cele care apelează la liftinguri sau alte proceduri cosmetice, şi nu pentru "beneficiul" sexului opus, aşa cum mulţi cred.

"Deşi femeile au motive diferite pentru a-şi mări sânii, oamenii încă au prejudecăţi în această privinţă. Asta cel mai probabil din cauza unor personaje precum Katie Price (n.r. - fosta soţie a cântăreţului Peter Andre, extrem de cunoscută în Marea Britanie) sau a altor vedete de acest tip, care sunt permanent aproape dezbrăcate şi îşi afişează sânii siliconaţi", a declarat Jane McCartney, psiholog.

În Marea Britanie, circa 44.000 de femei şi-au făcut implanturi mamare în ultimii cinci ani, iar numărul acestora creşte. În 2012, se prefigurează că 12.000 de britanice vor apela la această operaţie, şi în mod sigur nu toate sunt vedete sau top-modele.

În ciuda faptului că femeile de toate vârstele, din toate categoriile sociale sau profesionale şi-au făcut implanturi, imaginea că cele care fac asta sunt doar nişte păpuşi, cu un IQ cât mai mic, continuă să fie împământenită.

Conform Daily Mail, între cinci şi zece milioane de femei din lumea întreagă au implanturi mamare


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro