Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:54:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gândacii de la Pediatrie s-au lăsat cu...avertisment


28 februarie 2013

Sancţiune ciudată a Direcţiei de Sănătate Publică Prahova în cazul gândacilor de la Spitalul de Pediatrie Ploieşti. O mamă care a reclamat la DSP problema insectelor din unitatea medicală în care sunt îngrijiţi copiii a aflat că managerul dr.Oresta Vasile a fost sancţionată cu...avertisment!

DSP admite că „din punct de vedere a condiţiilor igienco-sanitare s-a constatat că în cinci saloane şi în Biberonerie există condens şi pete de mucegai”, iar în alte saloane „aerisirea nu este corespunzătoare”.

Mai mult mămica este informată că unitatea medicală are un contract legal de dezinsecţie şi deratizare şi că aceste opraţiuni se fac periodic. Oare? Stăm să ne întrebăm care este perioada la care este făcută dezinsecţia şi cum are loc această procedură pentru că ieri doctoriţa Oresta Vasile susţinea că este imposibil de făcut această operaţiune din cauza numărului mare de copii inernaţi în spital.

Cât despre lucrările de igienizare, din răspunsul DSP aflăm că acestea vor fi făcute după ce se va termina anveloparea clădirii. Şi cum lucările de termoizolaţie vor mai dura aproximativ o lună de zile înţelegem că micuţii vor fi obligaţi să înveţe să supravieţuiască alături de gândaci.

Ne întrebăm totuşi, unde oare îşi tratează medicii de la Pediatrie şi personalul DSP Prahova copiii?

 

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro