Vineri, 29 martie 2024 - 3:03:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CLUJ/ Cumpără un zâmbet!


10 aprilie 2013

ASOCIATIA AGA DOWN SINDROM CLUJ vă invită la evenimentul caritabil "CUMPĂRĂ UN ZÂMBET" vineri,19 Aprilie 2013, de la ora 20.00, la Grand Hotel Italia.

Beneficiarii direcţi ai generozităţii dumneavoastră sunt 17 copii cu sindrom Down, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani.

Organizatorii evenimentului, B Inspired events & consulting, au ales o locaţie de 5 stele pentru un dineu elegant cu preparate culinare rafinate, degustare de vinuri şi surprize special create pentru dumneavoastră.

Invitaţi speciali: designerul vestimentar Mirela Leu şi Casa de Moda INSOLITO, cu o prezentare de rochii de gala.

Atmosfera va fi întreţinută de  Aldo Blaga, band-ul Tzika Sax Orchestra şi de un Dj.

 

Despre ASOCIATIA AGA DOWN SINDROM CLUJ

În anul 2012, familia unui copil cu Sindrom Down a fost dezamăgită  de dezinteresul societăţii pentru această afecţiune genetică nicidecum boală, a lipsei de transparenţă  şi informare în acest domeniu, despre ceea ce înseamnă acest diagnostic şi posibilitatiile de recuperare mari pe care le au aceşti copii speciali. Au fondat  această asociaţie motivaţi de dorinţa de a face ceva concret  pentru copii cu Sindrom Down.

În acest moment, este singura asociaţie non-profit care nu percepe cotizatie anuala sau lunara, finantarea facandu-se din cei 2% care pot fi donati de catre orice salariat, donatii (mancare si haine) provenite de la firme private si, de cele mai multe ori, sponsorizari facute chiar de fondatori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro