Joi, 25 aprilie 2024 - 7:40:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fluorizarea apei şi îngrăşarea


31 august 2013

Întrucât tot mai multe informaţii ies la lumină cu privire la otrăvirea cu fluor, legăturile dintre chimicale şi creşterea în greutate suscită tot mai multă atenţie. Se pare că fluorul este un jucător major în creşterea galopantă a îngrăşării şi obezităţii. Toxicitatea fluorului este subtilă, însă un aspect este sigur: dacă dorim un corp sănătos şi suplu, expunerea la fluor este de evitat.

Dacă vă aflaţi într-o stare inexplicabilă de oboseală, creştere în greutate, depresie şi o stare generală de rău, tiroida poate fi cauza. Potrivit unui articol publicat numit „Otrăvirea cu fluor -  este peste tot”, cercetătorii germani şi austrieci au descoperit în 1930 că o tiroidă hiperactivă ar putea fi tratată cu o baie în apă fluorurată, însă pentru cei care au o tiroidă normală sau scăzută, expunerea la fluor este un dezastru pentru sănătate.

Articolul continuă cu o listă lungă de consecinţe uimitoare:

„Îmbolnăvirea tiroidei în mod deliberat va produce o serie de simptome care afectează întregul corp uman din cap până în picioare. Simptomele tiroidei şi îmbolnăvirea cu fluor includ creşterea în greutate, boli de rinichi, insuficienţă renală, căderea părului, depresie, agresivitate, dureri, probleme ale pielii, deformări osoase, pierderi de memorie, cancer, boli de inimă, tulburări digestive – toate acestea ca urmare a înghiţirii de fluor. De asemenea, înghiţierea de fluor produce greaţă, vomă, probleme ale vederii, boala gingiilor, dinţi fragili, riduri, îmbătrânire prematură”.

Pentru a evita boala şi disfuncţionalităţile induse de fluorură, un prim pas este acela de a evita apa contaminată cu substanţe chimice. Cea mai bună soluţie este de a adresa petiţii autorităţilor locale, cerând eliminarea totală a fluorurilor din alimentarea locală cu apă.

Până la urmă, fiecare gospodărie este responsabilă pentru propria siguranţă şi purificare a apei. Din păcate, acest lucru necesită o cheltuială destul de mare, pentru a achiziţiona un sistem de filtrare a apei special pentru fluorură. Odată ce expunerea la fluorură este redusă la minim, al doilea pas este să detoxifiaţi fluorul deja existent în organism.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro