Joi, 25 aprilie 2024 - 7:24:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


APEL UMANITAR/ Raluca vrea să trăiască!


23 noiembrie 2012

Raluca Andreea Frăţilă este o copilă de 16 ani din comuna Filipeştii de Târg, judeţul Prahova, care a fost diagnosticată cu tumoră ovariană. În nici două luni, cancerul a evoluat galopant, producând metastază.

Acum, viaţa Ralucăi este în pericol iminent. Singura ei şansă este să ajungă la Viena, acolo unde medicii vor încerca să facă tot posibilul pentru ea. Deşi suma necesară nu este una mare, Raluca şi familia ei nu au posibilitatea de a o acoperi. Sunt necesari bani pentru transport, spitalizare, analize, o eventuală operaţie, tratamentul chimioterapic pe care l-a început deja aici în ţară, cât şi pentru oricare investigaţie pe care medicii o vor considera utilă.

O sumă care noua ni se pare infima, poate contribui la sansa Ralucai la o viata sanatoasa. Haideti cu  toţii, din  propriile resurse sau printr-un ajutor dat în a face cunoscut acest caz celor care deţin mijloace financiare mai mari, sa ajutam o copila care merita sa se bucure de viata.

Vă rugăm să vă gândiţi o secundă ce aţi face dumneavoastră dacă propriul copil s-ar afla in situaţia Ralucăi şi  dumneavoastră ca părinte, nu aţi avea posibilitatea să o ajutaţi sa facă tot posibilul să trăiască.

Ştim şi am văzut că, dincolo de multă nepăsare sau insensibilitate, sunt şi mulţi români cu suflet mare care vor să ajute şi care nu rămân indiferenţi la astfel de tragedii. Deja au apărut astfel de oameni extraordinari care au răspuns apelului nostru şi care doresc să o ajute pe Raluca.

Haideţi să nu condamnăm o viaţă de-abia începută şi prin tot ceea ce putem să o ajutăm.

Cele expuse se pot dovedi cu acte medicale pe care le ataşăm demersului, cât şi prin posibilitatea de a lua legătura cu părinţii Ralucăi.

Pentru oricine doreşte să doneze pentru Raluca, s-a deschis contul în LEI RO12RZBR0000060015155263, Filiala Raiffeisen Bank Ploieşti, cu specificaţia “Pentru Raluca!”

Date de contact:

Ciprian Manolache, reprezentantul Fundaţiei Împreună pentru Şansa Ta- 0730.154.495

Marina Ene- 0724.214.014

Simona Stan- 0726.048.594

Stiriactuale.ro va multumeste, anticipat, pentru sprijinul dat!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro