Joi, 25 aprilie 2024 - 8:08:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Uleiul de cocos, aliatul frumuseţii


29 martie 2012

ulei-de-nuca-de-cocosUleiul de cocos este extrem de benefic pentru frumuseţe, fiind absorbit foarte rapid de piele, lăsând-o moale şi catifelată. Acesta oferă hidratare de durată uniformizând structura pielii. Iată la ce este bun:

Mască de păr. Se aplică uleiul de cocos pe toată lungimea firului de păr, se insistă pe rădăcină, după care pentru a-i mări eficienţa poţi împacheta părul cu un prosop cald. După ce trec cele 30 de minute, spală bine părul.

Soluţie contra mătreţii. Se aplică pe pielea capului simplu şi se lasă să acţioneze minimum 5 minute, după care spală părul normal.

Ingredient în măştile de faţă. Se poate amesteca cu un gălbenuş de ou şi puţină miere, va rezulta o mască hrănitoare, ce asigură un ten catifelat.

Balsam de buze. Aplică o picătură pe buze, va arăta ca un gloss foarte strălucitor sau îl poţi combina cu untul de shea sau cel de cacao.

Cremă de ochi. Pielea din jurul ochilor se va bucura de o hidratare excelentă dacă masezi cu puţin ulei de cocos.

Demachiant. Pentru un ten luminos foloseşte uleiul de cocos seara pentru a îndepărta machiajul. Fiind natural nu irită pielea iar dimineaţa îţi vei simţi faţa extrem de fină.

Cremă de corp. Poate fi folosit simplu sau în combinaţie cu uleiul de măsline şi cel de jojoba, în părţi egale. Dacă doreşti să te răsfeţi adaugă şi câteva picături de ulei esenţial.

Cuticule. Uleiul de cocos poate fi folosit pentru înmuiere şi hidratare înainte de manichiură.

Consumat cu regularitate, uleiul de cocos lupta împotriva grăsimilor nocive din organism. Cu ajutorul lui, poţi pierde kilograme în mod natural, având un aport caloric foarte redus. Consumă o linguriţă de ulei de cocos în fiecare dimineaţă timp de o lună. Începând din a doua lună, măreşte porţia la două linguriţe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro