Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:17:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste o tonă de carne de pui fără acte, dar şi 21 de tone de mere, confiscate de poliţişti


10 aprilie 2014

Peste o tonă de carne de pui fără documente, dar şi 21 de tone de mere şi 300 de kilograme de legume, au fost confiscate de poliţiştii arădeni, în urma unor acţiuni desfăşurate în ultimele 24 de ore pentru prevenirea evaziunii fiscale şi a comerţului ilicit. Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Arad, în cadrul acţiunilor pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a comerţului, desfăşurate în ultimele 24 de ore, au fost confiscate 21 de tone de mere, 1.220 de kilograme de carne şi preparate de pui şi 300 de kilograme de legume, toate fără documente şi în valoare totală de 62.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, pe DN 7, poliţiştii au oprit un şofer din Râmnicu Vâlcea, care conducea un ansamblu auto în care transporta mere, marfă care urma să ajungă în spaţiul extracomunitar, dar pentru care şoferul nu a putut prezenta document vamal.

De asemenea, în apropiere de Vama Vărşand, a fost oprit un şofer din Alba care transporta cu o autoutilitară 1.100 kilograme de pulpe pui şi 120 kilograme de preparate din carne de pui, destinate comercializării, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. Şoferul nu a respectat nici normele sanitar-veterinare privind achiziţiile de carne şi produse de carne, mai spun poliţiştii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro