Joi, 18 aprilie 2024 - 12:19:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dati-ne un vot pentru Centrul de îngrijire varstinici - Bordenii Noi


8 mai 2014

Va rugam sa ne ajutai la finalizarea lucrarilor caminului pentru varstinici "Sfintii Ioachim si Ana" de pe langa Parohia Bordenii Noi.

Proiectul consta in constructia unui Centru de ingrijire si asistenta pentru varstnici, care va avea pentru inceput aproximativ 24 de locuri, fiind destinat persoanelor lipsite de mijloace materiale si suport familial. Deschiderea Centrului de ingrijire si asistenta pentru varstnici va fi o noutate pentru mediul rural, ce va continua sa reziste in timp prin forte proprii.

Proiectul, care sustine finalizarea lucrarilor, cu numele "Centrul de inrgijire", a fost inscris in cadrul campaniei "Idei din Tara lui Andrei", organizata si finantata de compania OMV Petrom S.A.

Asigurarea unei vieti mai linistite a varstnicilor lipsiti de venituri, cu o sanatate fragila, precum si dorinta de a le alina suferinta cauzata de plecarea copiiilor fie in strainatate fie la oras. Solutia este implementarea acestui Centru de ingrijire si asistenta pentru varstnici din mediul rural.

Pentru aprobarea acestuia este nevoie de voturile dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Data limita de votare este 15 mai 2014.

Dati-ne un vot pentru Centrul de îngrijire varstinici - Bordenii Noi aici: http://www.taraluiandrei.ro/user/login?redirect=/idei-din-tla/proiect-centrul-de-ingrijire-id-1039-cmsid-65


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro