Joi, 25 aprilie 2024 - 7:06:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Patru judecători de la Tribunalul Bucureşti, urmăriţi penal


20 mai 2014

DNA a solicitat Secţiei de judecători a CSM, luni seară, aviz pentru reţinerea şi arestarea preventivă a celor patru judecători de la Tribunalul Bucureşti (TB) suspectaţi că ar fi cerut şi primit bani în legătură cu anumite dosare de insolvenţă, informează Mediafax.

Anterior, tot luni, anchetatorii le-au adus la cunoştinţă calitatea de suspect judecătorilor Ion Stanciu, Elena Rovenţa, Ciprian Sorin Viziru şi Mircea Moldovan. Primii trei au fost aduşi la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Moldovan a venit singur, după ce a fost căutat de anchetatori inclusiv la locuinţa sa din Voluntari.
 
După ce au fost în faţa anchetatorilor, magistraţii au plecat, pe rând, de la DNA. Ultimul a plecat Moldovan, care a declarat că nu a luat mită şi că a avut "discuţii amiabile" cu procurorii.
 
Dacă CSM va încuviinţa reţinerea şi arestarea judecătorilor, aceştia vor ajunge în arest.
Cei patru judecători de la Tribunalul Bucureşti sunt urmăriţi penal, după ce ar fi cerut şi primit bani în legătură cu anumite dosare de insolvenţă, la trei dintre ei le-a fost comunicată calitatea de suspect, anunţă DNA.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro