Vineri, 29 martie 2024 - 10:07:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Vis de vară", sărbătoarea specială a copiilor de la Concordia


2 septembrie 2014

În weekend, la FERMA PENTRU COPII din Ariceştii-Rahtivani,  Organizaţia Umanitară CONCORDIA a organizat cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului „Vis de vară”. Evenimentul a adus împreună peste 1.000 de copiii şi tineri, voluntari, prieteni şi sponsori ai Familiei CONCORDIA.

Startul a fost dat de copiii din casele organizaţiei. Ei şi-au spus visele pe care le au pentru anul care va veni, iar Ulla Konrad, Director CONCORDIA International, a vorbit despre ceea ce înseamnă voluntariatul în CONCORDIA. Piesa de teatru „Supa de pietre”  pusă în scenă de copii şi educatori împreună cu actorul austriac Michelino, Taraful CONCORDIA şi Ansamblul de dansuri, BIG BAND-ul CONCORDIA au întregit spectacolul artistic care i-a entuziasmat pe cei prezenţi.

Cei mici s-au bucurat de multe jocuri şi ateliere pregătite special pentru ei: Şotronul CONCORDIA, Cosiţe a la Ileana Consânzeana, pictură pe faţă şi coafuri trăsnet, iar cei mai mari au putut opta pentru escaladă sau un parcurs army.

Evenimentul s-a încheiat cu un picnic în aer liber şi un foc de tabără.

Fericiţi şi optimişti, deja ne gândim la al 20-lea „Vis de Vară” al familiei noastre.

Organizaţia Umanitară CONCORDIA  este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, care are ca principal obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi profesională a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe stradă.

În prezent CONCORDIA ocroteşte peste 400 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale, pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani, Judeţul Prahova.

De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 200 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro