Joi, 28 martie 2024 - 8:13:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A apărut o nouă reţea de socializare, exclusivistă


22 septembrie 2014

Pentru 9000 de dolari, puteţi să vă faceţi cont în cea mai exclusivistă reţea de socializare a momentului, numită Netropolitan. James Touchi-Peters, fostul dirijor al Orchestrei Filarmonice din Minnesota, a venit cu ideea înfiinţării reţelei Netropolitan.

Pentru că ştie că există persoane care plătesc zeci de mii de dolari anual pentru a fi membri ai unor cluburi celebre, acesta s-a gândit că persoanele bogate nu ar trebui să fie spionate de către persoanele cu posibilăţi financiare reduse, dar nici să fie agasate cu reclame, aşa cum se întâmplă în cazul celorlalte reţele sociale fără plată.

Touchi-Peters promite că nu vor avea acces la Netroplitan decât plătitorii, dar nu exclude faptul ca anumite publicaţii de scandal să îşi facă un cont pentru a-i spiona pe cei bogaţi. Totuşi, acesta îi asigură că nimeni nu va afla nimic despre niciun membru.

Ideea lui Touchi-Peters a venit în timpul călătoriilor sale pe când era dirijor de orchestră, atunci când îşi dorea să socializeze online cu oameni care au aceleaşi experienţe ca ale sale. În mod surprinzător, a constatat că nu există nicio reţea care să îi garanteze acest lucru, aşa că s-a gândit la Netropolitan, care să fie ca un club de jocuri de societate, în care oamenii plătesc mulţi bani pentru a fi membri, fără să fie deranjaţi de către cei care nu îşi permit să adere la statutul de membru.

Jules Suzdaltsev de la vice.com l-a întrebat pe fostul dirijor de ce a cerut doar 9000 de dolari şi nu mai mult, iar acesta i-a răspuns că nu a vrut să rişte, aşa că a ales această sumă, să nu fie nici prea mică, dar nici să nu îi intimideze pe cei care vor să fie membri.

Ideea acestei reţele nu este ca oamenii bogaţi  să îşi facă un cont pentru a se conecta cu prietenii pe care îi au deja, ci să abordeze oameni noi pe care nu îi cunosc şi cu care au lucruri în comun, a mai explicat fondatorul.

Netropolitan s-a deschis oficial pe 16 septembrie, iar câţiva membri au fost deja aleşi dintre diverse organizaţii, cluburi sociale private din viaţa reală, dar şi dintre prieteni ai fondatorului, care îi vor atrage, la rândul lor, şi pe alţi membri la fel de bogaţi ca ei.

Touchi-Peters se gândeşte ca toţi membrii să fie neapărat milionari în dolari, iar limita de vârstă la care să se poată înscrie să fie de la 21 de ani în sus, pentru a evita scandaluri legate de conţinut pentru adulţi pe site sau discuţii despre alcool, informează şi dailymail.co.uk.

Sursa: Yahoo Celebrity Romania


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro