Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:03:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Campanie în şcoli pentru încurajarea consumului de miere


20 noiembrie 2014

În data de 21 noiembrie 2014, la nivelul întregii Uniuni Europene, organizaţii din sectorul apicol participă la o campanie educaţională-promoţională comună pentru conştientizarea tineretului asupra necesităţii unui stil de viaţă sănătos, a importanţei albinei pentru mediu şi agricultură şi a produselor apicole pentru o alimentaţie sănătoasă.

Începută în urmă cu 7 ani de Asociaţia Apicultorilor Sloveni, având loc de fiecare dată în a treia vineri din luna noiembrie, această campanie, care tinde să devină tradiţională sub denumirea de „Micul dejun cu miere” se extinde din această toamnă în întreaga UE.

România îşi propune să participe de asemenea la această acţiune deocamdată prin iniţiativa ROMAPIS care, în colaborare cu APEMAR-asociaţia procesatorilor de miere din România organizează în data de 21 noiembrie întâlniri la nivel local dintre reprezentanţi ai organizaţiilor care activează în domeniul apicol şi elevi din şcoli. Cu această ocazie vor avea loc scurte prezentări pentru copii pe tema mierii, a apiculturii şi a mediului urmate de distribuirea de miere şi materiale promoţionale.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro