Joi, 28 martie 2024 - 5:26:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova: Locuitorii din Breaza, fără gaze naturale


22 decembrie 2014

Cei aproape 18.000 de locuitori din oraşul Breaza (Prahova) au rămas fără gaze naturale, începând de duminică seară, de la ora 22.00, din cauza unei alunecări de teren care a afectat conducta de transport aflată în exploatarea Transgaz, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii luni de Distrigaz Sud Reţele, alimentarea cu gaze naturale a oraşului Breaza a fost sistată începând de duminică seară, de la ora 22.00, din cauza unei alunecări de teren care a afectat conducta de transport aflată în exploatarea Transgaz şi care asigură alimentarea cu gaze a staţiei de reglare-măsurare care deserveşte oraşul Breaza.

Conform sursei citate, alimentarea cu gaze către toţi clienţii casnici şi industriali din Breaza a fost sistată pentru a permite remedierea avariei, iar alimentarea cu gaze naturale va fi reluată, conform estimărilor, luni după-amiază, începând cu ora 17.00. Sunt afectaţi de această întrerupere aproape 18.000 de locuitori ai oraşului Breaza.

Contactat telefonic, viceprimarul oraşului Breaza, Gheorghe Richea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că alunecarea de teren care a afectat conducta Transgaz este situată în afara zonei locuite, pe strada Plăieştilor şi nu este singura produsă în localitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro