Vineri, 29 martie 2024 - 5:00:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Două autocisterne încărcate cu produse petroliere au luat foc la Ploieşti


13 iulie 2015

Două autocisterne încărcate cu câte trei tone de produse petroliere care erau parcate pe o stradă din municipiul Ploieşti au luat foc, luni după-amiază, pompierii securizând zona şi localizând focul, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova spunând că nu există riscul producerii unei explozii, conform Agerpres.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii acestuia, urmând a fi stabilită după efectuarea cercetărilor la faţa locului."Pompierii intervin cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu autospeciala de grupă operativă în cazul unui incendiu care a cuprins două autocisterne parcate pe Strada Târgoviştei din Ploieşti. Cisternele sunt încărcate cu câte trei tone de produse petroliere, însă nu există riscul producerii unei explozii. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea lui", a declarat Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Autorităţile au securizat zona, luând măsuri pentru protecţia personalului şi a populaţiei din zonă, care însă nu a fost evacuată. Până la acest moment, nu au fost înregistrate victime.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro