Joi, 25 aprilie 2024 - 9:47:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Timişoara – un pas mai aproape de a deveni Capitală Culturală Europeană


15 iulie 2015

Cea de-a XXII-a ediţie a festivalului ISWinT (International Student Week in Timişoara) se anunţă a fi cea mai reuşită de până acum. Mai mulţi participanţi, mai multe zile, activităţi inedite care se adaugă celor deja consacrate, precum şi workshop-uri pentru toate gusturile! Între 23 iulie şi 2 august, Timişoara devine capitala multiculturalităţii. Studenţi din toate colţurile lumii vor sosi în oraşul de pe Bega pentru a avea parte de o experienţă unică, de şansa de a interacţiona în acelaşi timp cu tineri  aparţinând unor culturi diferite, dar care au un lucru în comun: dorinţa de a depăşi prejudecăţile legate de naţionalitate, etnie sau religie.

Festivalul de acest gen cu cele mai multe ediţii din Europa, ISWinT propune în acest an tema "Develop Yourself: Design the Future". În cadrul workshop-urilor diversificate, studenţii vor învăţa că fiecare dintre noi are un talent într-un anumit domeniu şi vor fi încurajaţi să îl dezvolte, să îşi cultive abilităţile şi pasiunea, indiferent dacă acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul în faţa unui public sau de orice altceva.

Pe lângă activităţile dedicate exclusiv participanţilor la festival, ISWinT propune şi o serie de evenimente la care publicul timişorean este invitat de onoare, printre care un concert, deschiderea şi închiderea oficială, Conferinţa ISWinT, dar şi Ziua Internaţională. Punctul culminant al festivalului va fi parada oficială a participanţilor, atunci când străzile oraşului se vor umple de oameni în tricouri galben cu verde, culorile oficiale, şi de al lor entuziasm.

Aşadar, urmează zece zile pline, în care Timişoara va fi scena pe care diversitatea, respectul reciproc  şi dorinţa de cunoaştere vor dansa împreună. Vă invităm să participaţi la acest eveniment deosebit, care demontează preconcepţii şi creează prietenii!

Vă invităm la următoarele evenimente, pentru a face parte din povestea ISWinT:

  • Deschiderea festivă
  • Ziua Internaţională
  • Parada ISWinT
  • Conferinţa ISWinT
  • Concert DREAMBOX
  • Închiderea festivă

Mai multe detalii pe www.iswint.ro .

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro