Joi, 28 martie 2024 - 9:24:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A fost creat biroul ideal, care se poate muta la mare sau la munte


28 iulie 2015

Birourile clasice din marile clădiri ale oraşelor nu sunt întotdeauna nişte locuri care să-ţi aducă inspiraţie în munca ta. Este ideea de la care a plecat o echipă de designeri olandezi – The Tipping Point Foundation.

Aceştia au gândit un micro-birou mobil care poate fi amplasat oriunde doreşti în natură. Biroul KantoorKaravaan, care este o foarte mică rulotă, are toate utilităţile necesare pentru a lucra în condiţii normale oriunde doreşti.

Energia electrică provine de la nişte panouri solare care sunt montate pe biroul mobil. De asemenea, există chiar şi un router sau un loc pentru espressor. La masa de lucru, înăuntru, încap până la trei persoane.

Primul birou KantoorKaravaan s-a plimbat prin mai multe locuri din Olanda şi urmează ca şi alte modele asemănătoare să fie văzute în Suedia, Grecia, Spania sau Statele Unite.

Desginerii spun că până acum s-au interesat de KantoorKaravaan oameni care lucrează în industria creativă, antreprenori şi mai multe persoane care activează în lumea afacerilor.

Despre preţ spun că acesta este foarte „flexibil”, iar birourile se pot realiza în funcţie de bugetul de care dispun cei care vor să achiziţioneze un KantoorKaravaan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro