Joi, 25 aprilie 2024 - 8:59:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se caută director pentru super-laserul care se construieşte în România


27 august 2015

Centrul de cercetare ELI-NP de la Măgurele, de lângă Bucureşti, angajează un director tehnic pentru marele laser care se construieşte acum în România, acesta urmând să fie unul dintre cele mai mari lasere din lume.

Anunţul a fost publicat pe blogul personal de George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în recrutare din România.

Laserul care va fi operaţional în 2018 reprezintă o investiţie de peste o jumătate de miliard de euro.

Salariul viitorului director tehnic este de 5-8,000€/ lună (brut), la care se adaugă diverse beneficii, maşină de serviciu şi alte facilităţi specifice domeniului.

Noul director va fi subordonat directorului general al IFIN-HH (Institutul de Fizică şi Inginerie Nucleară Horia Hulubei – institutul care administrează proiectul ELI-NP), Nicolae Victor Zamfir, preşedintele secţiei de Ştiinţe Fizice a Academiei Române.

Directorul tehnic va conduce activitatea de implementare tehnologică a proiectului, având un rol cheie în punerea în funcţiune a complexului, precum şi în operarea acestuia, după pornire.

„Campusul de la Măgurele, la marginea Bucureştiului, concentrează cea mai mare comunitate ştiinţifică din România, cu mii de cercetători în mai multe institute de fizică şi inginerie, dintre care 800 în IFIN-HH, cu rezultate şi realizări de top la nivel internaţional.

Odată cu pornirea marelui Laser, campusul va deveni unul dintre cele mai importante centre ştiinţifice internaţionale din Europa, şi au sosit deja aici şi s-au stabilit oameni de ştiintă din peste 25 de ţări, lucrând la cele mai înalte standarde academice şi tehnologice existente. E de aşteptat ca în următorii trei ani să ajungă să lucreze în campus fizicieni din mai mult de 60 de ţări”, se mai arată în anunţ.

Cei care sunt interesaţi de acest job pot afla mai multe detalii AICI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro