Joi, 28 martie 2024 - 1:50:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 55 de morţi


13 noiembrie 2015

O altă pacientă rănită în incendiul din Colectiv, Loredana Dărescu, a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată, fiind a 55-a persoană decedată în urma incendiului de acum două săptămâni.

Tânăra fusese transferată în Germania de la Spitalul Sfântul Pantelimon, fiind intubată. La spitale din Germania au ajuns cinci răniţi din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care şi un cetăţean german, iar alte două au fost transferate.

În spitalele din Capitală mai sunt în acest moment internate 62 dintre victimele de la Colectiv, dintre care 14 sunt tot în stare critică, a anunţat Ministerul Sănătăţii. Cinci tineri au fost externaţi în ultimele două zile. Este vorba despre un pacient de la Spitalul "Sf. Ioan", doi de la "Sfântul Pantelimon", şi doi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Unul dintre pacienţii de la Spitalul de Arşi care nu a fost niciodată în stare gravă va fi transferat în străinătate. Deocamdată nu se ştie exact în ce clinică.

Până acum,  37 de răniţi au fost transportaţi spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro