Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:42:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Principesa Margareta s-a întors din Elveţia. Mesaj trist despre Regele Mihai


9 martie 2016

Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întors, marţi, în România, după ce au stat în Elveţia mai multe zile alături de Regele Mihai, care este grav bolnav.

Potrivit unui comunicat al Familiei Regale, Alteţa Sa Regală Principesa Maria, cea mai tânără fiica a Regelui Mihai se află, de miercuri, în Elveţia, pentru a fi alături de Rege.

"Alteţele Lor Regale Margareta, Custodele Coroanei şi Principele Radu s-au întors în ţară de miercuri", mai informează Familia Regală.

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică în urma deteriorării stării de sănătate şi a unei intervenţii chirugicale suferite în Elveţia. El este internat într-o clinică medicală din Lausanne şi se află "într-o stare de accentuată slăbiciune fizică", a comunicat, săptămâna trecută, Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regele Mihai I.

"Majestatea Sa Regele Mihai I se află internat, de cinci zile încoace, într-o clinică medicală din Lausanne. Din motive de respect faţă de suferinţa Majestăţii Sale, numele clinicii nu va fi făcut public.Regele este într-o stare de accentuată slăbiciune fizică şi primeşte tratament permanent. Starea sa este, până în acest moment, staţionară şi medicii sunt de părere că evoluţia prezintă relativă stabilitate", preciza sursa citată.

Regina Ana se află în reşedinţa privată din Elveţia şi a fost informată de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. "Regina este într-o stare de sănătate stabilă şi urmează un tratament obişnuit vârstei Majestăţii Sale", a mai comunicat Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regele Mihai I.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro