Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 6:06:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Evenimentul anului la Buşteni - spectacol aniversar cu Cezara Dafinescu


29 iulie 2016


 

Cezara Dafinescu, una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, va urca pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” din Buşteni cu piesa ”Jumătatea mea, bărbatul”, în cadrul unui spectacol aniversar ce marchează împlinirea a 40 de ani de activitate la Teatrul Naţional Bucureşti.

Evenimentul se va desfăşura, în premieră absolută,  miercuri,  3 august 2016, orele 19.00,  la Centrul Cultural ”Aurel Stroe” şi este o adaptare după piesa ”Actriţa” de George Arion, în regia lui Toma Enache. Imediat după, Cezara Dafinescu şi Toma Enache vor începe un turneu în întreaga ţară cu acest spectacol.

”După 40 de ani petrecuţi pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, actriţa Cezara Dafinescu vine la o întâlnire cu publicul său. Şi vine la întâlnire cu traista plină de amintiri! A îndesat în ea copilăria, adolescenţa, femeia îndrăgostită, frânturi din viaţa si din filmele sale, emoţii şi trăiri vechi şi noi.

Vă invităm să fiţi părtaşi la aceste daruri pe care Cezara Dafinescu le oferă în spectacol, cu pasiune, cu generozitate, cu talentul şi frumuseţea care au însoţit-o întotdeauna!”,
a spus Toma Enache, regizorul piesei.

Cezara Dafinescu a primit din partea lui Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, invitaţia de a rămâne cea mai importantă actriţă din Capitala culturală de vară - Buşteni, renumitei actriţe urmând să i se confere titlul de ”Cetăţean de onoare al oraşului Buşteni” în cadrul aceluiaşi eveniment.

”Abia aştept să urc din nou pe scenă, să mă întâlnesc cu publicul meu, într-o piesă scrisă special pentru mine de George Arion şi pusă în scenă de regizorul Toma  Enache: "JUMĂTATEA MEA, BĂRBATUL".

Ne-am obişnuit să ne amintim de actorii pe care-i iubim, doar atunci când pleacă într-o stea! Ce-ar fi să le dăm şansa să fie alături de noi şi când mai au încă câte ceva de spus?!

Timp de peste 40 de ani am strâns în suflet toate vorbele pe care aş fi vrut să vi le spun, toată dragostea pe care v-am păstrat-o. Cred că a venit momentul să stăm din nou faţă în faţă!

Aţi fost lângă mine la bine şi la rău, m-aţi ajutat să trec peste clipe grele. Am vrut de multe ori să plec, dar de fiecare dată, prin dragostea voastră, m-aţi întors din drum.

"M-am sprijinit mereu pe umerii voştri, pe dragostea voastră…

De multe ori, voi, spectatorii, aţi fost singura mea familie, singurul sprijin. Vine o vreme când tragem linie şi adunăm….timpul în care am iubit, timpul în care am urât, timpul în care am greşit, câtă iubire am primit, câtă am dăruit, câtă am irosit.

Vă propun acum o astfel de întâlnire. Una în care să-mi daţi prilejul să mă arăt aşa cum sunt, cu bune şi rele, cu vise şi speranţe!,
a declarat actriţa Cezara Dafinescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro