Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:54:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Somat, inamicul petelor dificile


20 august 2016

BuzzStore a lansat o nouă campanie de testare, de această dată destinată posesorilor de maşini de spălat vase. Cum am o asemenea maşină am reuşit să fac parte dintre cei selecţionaţi şi am primit acasă pachetul oferit de Somat pentru testare.

Kitul primit a continut

  • 1 x tablete Somat Gold 12 actiuni,  20 bucati
  • 1x Solutie de clatire ,750 ml
  • 1 x Solutie intensiva pentru curatarea masinii de spalat vase, 250 ml
  • 1 x Deo Duo Perls
  • 3 mostre de tablete pentru 3 prietene norocoase
  • 1 x Ghid de Buzz

Incă de la prima utilizare a tabletelor Somat Gold am fost mulţumită. Vasele au fost curatate perfect si au rămas strălucitoare şi sclipitoare. Tabletele nu contin fosfati deci sunt mai bune pentru mediul inconjurator.

După câteva zile am folosit si soluţia de clătire de la Somat si am montat odorizantul Duo Perls. Ambele produse au fost la fel de calitative ca si tabletele. Din prima zi din care am montat deodorantul pe sertarul superior pentru vase al masinii de spalat,  a emanat un miros placut de citrice. Miros care persista iar masina de spalat nu mai are niciun miros specific.

Apoi am utilizat şi Soluţia intensivă pentru curăţarea maşinii de spălat vase

Somat Machine Cleaner îndepărtează depunerile de calcar şi de grăsime din interiorul maşinii, de pe braţele de pulverizare şi filtru – pentru o curăţare igienică. Dacă se utilizează cu regularitate, performanţa maşinii de spălat poate fi prelungită.
Recipientul practic Somat prevăzut cu un cârlig este potrivit pentru toate tipurile de maşini de spălat vase. Am golit deci masina de spalat vase de tot ce era inauntru, am utilizat solutia si am lasat-o sa actioneze.

Mi-au placut produsele din campania Somat. Produsele sunt mai ieftine fata de altele si mai calitative. Deja utilizez numai produsele Somat pentru masina mea de spalat vase.  De asemenea, ma bucur ca am descoperit deodorantul pentru masina de spalat vase si solutia pentru curatarea masinii de spalat vase. Vasele mele sunt mai curate, mai stralucitoare si miros mai frumos

Abia astept urmatoarea campanie BuzzStore.

#buzzsomat

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro