Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:34:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BEST Training Week 2016


1 noiembrie 2016

BEST Cluj-Napoca în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, organizează în perioada 1-7 noiembrie 2016 unul dintre evenimentele sale cele mai importante, şi anume, BEST Training Week.

BEST Training Week este un eveniment educaţional ce constă în traininguri şi workshopuri gratuite şi are drept scop dezvoltarea studenţilor atât pe plan academic, cât şi pe plan personal. Timp de 7 zile, studenţii au oportunitatea de a-şi dezvolta atât latura personală, optând pentru sesiunile de soft-skills, cât şi cunoştinţele tehnice necesare unui viitor inginer alegând trainingurile potrivite nevoilor lor.

În cele 7 zile de traininguri, studenţii Universităţii Tehnice vor avea ocazia să dobândească noi aptitudini participând la traininguri susţinute de către profesionişti din mediul business din Cluj-Napoca. Evenimentul revine, ca de fiecare dată, cu traininguri pliate pe nevoile studenţilor, pentru a ne asigura că aceştia încep cu dreptul o carieră de succes, dar şi pentru a-i motiva să se dezvolte continuu.

Cea de-a 10 ediţie BEST Training Week oferă studenţilor pentru prima dată oportunitatea să stea la o cafea cu persoanele de succes din mediul business şi academic. Într-o atmosferă destinsă reprezentanţii companiilor, profesorii şi trainerii au ocazia să împărtăşească studenţilor prezenţi “reţeta succesului”. Tema de discuţie este angajarea studenţilor din timpul facultăţii, dacă este sau nu recomandată, scopul fiind să aflăm părerea studenţilor, companiilor dar şi profesorilor în legatură cu acest subiect. Modul de prezentare va fi unul confortabil pentru studenţi astfel încât să fie cât mai deschişi pentru conversaţii.

Grupul local BEST Cluj-Napoca din cadrul Universităţii Tehnice se bucură de un grup de studenţi din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaşti cu viziuni îndrăzneţe, extrem de motivaţi să înveţe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unui proiect cu scopul dezvoltării comunităţii Clujene şi a studenţilor. Scopul organizaţiei este de a promova diversitatea şi de a ajuta studenţii europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internaţională, prin înţelegerea mai bună a culturilor europene.

Detalii complete despre BEST Training Week 2016 sunt disponibile pe pagina de eveniment Facebook şi înscrierile la trainguri se fac pe site-ul http://btw.bestcj.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro