Vineri, 29 martie 2024 - 3:02:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


S-a lansat revista MediaNewsPress


14 noiembrie 2016


 

Revista MediaNewsPress a fost lansată sub patronatul Asociaţiei MicNews, organizatie înfiinţată în 2013 şi înregistrată la Judecătoria Sectorului 4. Având un tiraj lunar de 10.000 de exemplare distribuite în cinci ţări (România, Italia, Olanda, Germania şi Republica Moldova), revista propune spre lectură subiecte de actualitate, investigaţii, dezvaluiri, cazuri sociale, paparazzi şi sport.

Cele mai noi ştiri ale momentului sunt prezentate în cadrul revistei MediaNewsPress de mai mulţi voluntari care provin din casele de copii.

Revista îi are în componenţă pe Mihai Căldăraru – fondator, Maria Voicu – vicepreşedinte, Marcu Viorel Andrei – secretar general, Narcis Violeta – editor şef şi Adriana Senchevici – director general. Asociaţia MicNews, din cadrul căreia face parte revista MediaNewsPress, sprijină în mod direct copiii aflaţi în dificultate, care provin din familii defavorizate, orfelinate şi şcoli pentru copii cu dizabilităţi.

Jurnalistul Mihai Căldăraru, care este şi fondator al Asociaţiei MicNews, a crescut într-un centru de plasament, lucru care nu l-a împiedicat să facă ceea ce îi place: să relateze despre problemele sociale pe care oamenii le întâmpină şi nu numai. Mihai Căldăraru a mai lucrat în trecut pentru postul de televiziune OTV – reporter protecţie socială, dar a avut şi slujbe care nu au legătură cu jurnalismul. A fost bucătar – spălător de vase, inspector resurse umane, a lucrat în curăţenie şi, de asemenea, pentru Asociaţia Liga Naţională şi Internaţională pentru apărarea drepturilor omului, filiala Sector 3.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro