Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:22:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şase femei bătute şi jefuite în plină stradă. Trei suspecţi au fost reţinuţi


17 decembrie 2016

Trei suspecţi că au bătut în plină stradă şase femei din Botoşani şi Suceava au fost prinşi vineri seară de poliţişti.

Potrivit Digi24 TV, aceştia urmăreau femeile în vârstă şi după ce le băteau, le furau bijuteriile, banii şi telefoanele mobile. Trei tineri au fost audiaţi noaptea trecută la Poliţia Botoşani mai bine de cinci ore, au fost duşi în faţa instanţei, care a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

Unul dintre cei trei suspecţi, un tânăr de 20 de ani a fost găsit de poliţişti acasă, în Dorohoi. Ceilalţi doi au fost prinşi în Suceava. Înainte să fie prinşi, ultima victimă a fost o femeie de 59 de ani, pe care au tâlhărit-o în scare unui bloc.

Potrivit Digi24 TV, prima femeie a fost atacata în urmă cu două zile. Se întorcea acasă pe o stradă puţin circulată şi abia se lăsase întunericul. A ajuns în scara blocului şi când a vrut să intre în apartament s-a trezit brusc la pământ. A urmat o ploaie de pumni şi picioare. Trei indivizi cu cagule au lovit-o pe bătrâna de 89 de ani lipsită de orice fel de apărare. Uşile vecinilor au rămas închise.

„În spate au venit trei dulăi din ăştia solizi, cu negru pe faţă, aşa, au tăbărât peste mine, m-au pus jos şi m-au călcat cu picioarele. Am stat o oră jos, nu am putut să mă ridic de pe jos”, a povestit femeia, pentru reporterii Digi24 TV.

În tot acest timp, tâlharii au umblat în toată casa femeii şi au strâns tot ce au găsit: bani, bijuterii fără ca nimeni să îi deranjeze. În aceeaşi seară, o altă femeie ajungea la spital aproape inconştientă. Fusese bătută într-o altă zonă a oraşului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro