Vineri, 29 martie 2024 - 10:27:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Guvernul şi Reprezentanţa CE au ales logo-ul evenimentelor de marcare a aniversării de 10 ani a aderării la UE


23 decembrie 2016

Guvernul şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România au ales logo-ul care va însoţi activităţile de comunicare privind sărbătorirea a 10 ani de când, la 1 ianuarie 2007, România a devenit stat membru al Uniunii Europene, el fiind conceput de Mugur Mihai, din Braşov.

Logo-ul a fost selectat, dintre 320 de propuneri, în urma unui concurs public adresat deopotrivă specialiştilor şi amatorilor. Autorul propunerii câştigătoare este Mugur Mihai, din Braşov, potrivit Reprezentanţei Comisiei Europene.

"Sunt încântat că voi avea o contribuţie la imaginea ţării în 2017. Acesta este singurul concurs de design de logo-uri la care am participat vreodată şi m-am înscris mai ales datorită componenţei juriului, format din nume importante din domeniu. Apreciez eforturile depuse de ceilalţi participanţi, dar evident că mă bucur că ideea mea a fost câştigătoare", a declarat Mugur Mihai.

Concursul a fost organizat în perioada noiembrie – decembrie 2016, iar selecţia finală a fost realizată inclusiv cu participarea publicului, care a fost invitat să voteze online propunerea preferată. Acest logo va fi utilizat pe parcursul anului 2017 în comunicările şi evenimentele ce vor marca parcursul european al României în ultimii 10 ani. Preselecţia a fost făcută de Şerban Alexandrescu (Headvertising), Eugen Erhan (Universitatea de Arte Bucureşti) şi Teodor Frolu (DC Communication), iar jurizarea finală a fost făcută de reprezentanţi ai Guvernului român, Preşedinţiei României şi Reprezentanţei Comisiei Europene în România, împreună cu publicul larg.

România va aniversa pe 1 ianuarie 2017 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro