Miercuri, 17 aprilie 2024 - 2:00:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum va fi vremea de Revelion


31 decembrie 2016

Meteorologii anunţă că astăzi vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineaţă şi noaptea în centru, Subcarpaţii Getici şi izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi de la variabil la senin cu înnorări în cursul zilei în sud-estul şi sudul ţării unde, pe arii tot mai restrânse, trecător va ninge slab.

Potrivit meteorologilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului şi în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea.
Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi -3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -18…-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spaţii mici dimineaţă şi local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceaţă asociată cu chiciură.

BUCUREŞTI. Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va ninge slab. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade. Vântul va sufla slab şi moderat.

SÂMBĂTĂ. Vremea va fi rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineaţă şi noaptea în centru, Subcarpaţii Getici şi izolat în nordul teritoriului. Cerul va fi de la variabil la senin cu înnorări în cursul zilei în sud-estul şi sudul ţării unde, pe arii tot mai restrânse, trecător va ninge slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte, iar în primele ore ale intervalului şi în sudul Moldovei, Bărăgan şi Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi -3 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -18…-19 grade în estul Transilvaniei. Pe spaţii mici dimineaţa şi local noaptea, în zonele mai joase de relief, va fi ceaţă asociată cu chiciură.

La munte, vremea se va menţine geroasă dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a zonei montane, în timp ce, la amiază se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele din ziua anterioară. Cerul va fi de la variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte.

DUMINICĂ. La munte, vremea se va menţine local geroasă, dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi de la variabil la senin, cu înnorări trecătoare în primele ore în masivele sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte din nordul Carpaţilor Orientali şi în Carpaţii de Curbură. Valorile termice vor fi comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro