Marţi, 16 aprilie 2024 - 11:38:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Firea: Şcolile din Bucureşti, închise până luni


10 ianuarie 2017

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că şcolile din Bucureşti vor fi închise toată săptămâna din cauza vremii nefavorabile, cursurile urmând să fie reluate lunea viitoare. 

"M-am consultat cu domnul ministru al Educaţiei, cu inspectorul şcolar general, cu domnul prefect, cu primarii de sectoare, cu medici, cu părinţi şi concluzia este una foarte clară. Având în vedere condiţiile meteo vitrege, şcoala ar putea să înceapă vineri în Capitală, ceea ce ar fi neplăcut, pentru că e zi de final de săptămână, aşa că am luat decizia ca toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie", a anunţat, luni seară, Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a precizat că universităţile vor lua propriile decizii în privinţa suspendării cursurilor, în virtutea autonomiei universitare.

"În privinţa universităţilor, aşa cum ştiţi, există autonomie universitară şi fiecare universitate va lua propria decizie şi o va anunţa pe site-ul facultăţilor", a mai spus Firea.

Ea a adăugat că şi în judeţul Ilfov se va lua o decizie similară.

"În această perioadă, nu era o perioadă de predare, de lecţii, de materie, ci o perioadă de evaluare. Toată această perioadă de evaluare va fi continuată", a precizat primarul Capitalei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro