Joi, 25 aprilie 2024 - 9:33:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cea mai izolată localitate din România


15 ianuarie 2017

Câteva sute de persoane sunt izolate de şapte zile într-o comună apropiată de Năvodari. Autorităţile nu au reuşit nici până acum să deblocheze drumul.

Viscolul puternic care a rupt comuna Vadu de lume a format troiene înalte şi de peste doi metri. Vântul a suflat cu peste 80 de kilometri la oră peste câmpurile din zonă.

La 2 kilometri distanţă de Vadu drumul este blocat din cauza unei maşini care a fost abandonată aici. În sat, şapte sute de oameni aşteaptă să fie eliberaţi. Sătenii aşteaptă ajutoare din partea autorităţilor, după ce aprovizionarea localităţii a fost sistată. Urgenţele medicale sunt o altă problemă iminentă în satul Vadu.

La Dumbrăveni, tot în judeţul Constanţa, sătenii s-au organizat şi au deszăpezit şase kilometri de drum, restabilind calea de acces către localitate.

Prognoza meteo pentru zilele următoare

Dacă sâmbătă temperaturile au continuat să crească, de duminică, vremea se răceşte în România. Se aşteaptă nopţi geroase în sudul, estul şi centrul ţării. Săptămâna viitoare va începe cu vreme rece şi ninsori, aşteptate în sud-est, cu intensificări ale vântului în regiunile sudice şi la munte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro