Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:51:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incendiu în clubul Bamboo din Capitală. 40 persoane au fost duse la spital


21 ianuarie 2017

Un incendiu puternic s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la Clubul Bamboo din Capitală, peste 20 de persoane fiind transportate la spital. În urma incendiului, care nu a fost stins, clubul s-a prăbuşit.

Un incendiu puternic s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la Clubul Bamboo din Capitală, 22 de persoane fiind transportate la spital, dintre care una este în stare gravă. Clubul s-a prăbuşit, iar incendiul este încă în desfăşurare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat iniţial pentru News.ro că 12 persoane au fost duse la spital, cu intoxicaţie cu fum şi cu hipotermie. Zece dintre ele au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar două la Spitalul Pantelimon. Conform sursei citate, în urma incendiului clubul s-a părbuşit în totalitate.

La momentul la care au ajuns pompierii, toate persoanele din club fuseseră evacuate, a mai spus Daniel Vasile, dar nu este exclusă posibilitatea ca să fi fost suprinşi oameni în interior, ceea ce se va putea afla după lichidarea incendiului.

Ulterior, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat că incendiul este încă în desfăşurare, pe terasa clubului. Ultimul rănit a fost dus în urmă cu scurt timp la spital, cu hipotermie. Până la acest moment, răniţii au fost duşi la spitalele Floreasca, la Universitar, Sfântul Pantelimon şi Colentina.

Astfel, 13 persoane au fost transportate la Floreasca,  5 la Universitar, 2 la Pantelimon şi 2 la Colentina.

În acest moment, la faţa locului sunt peste 24 de autospeciale de stingere, 27 de echipaje medicale SMURD, patru autospeciale pentru victime multiple, maşini de descarcerare şi un spital mobil.

La faţa locului se află şi o echipă de scafandri, care a mers să facă verificări la lacul Floreasca, după ce au existat informaţii că mai multe persoane s-ar fi aruncat în lac pentru a se salva. Daniel Vasile a precizat că lacul este îngheţat şi că nu a fost găsită nicio persoană acolo.

Martorii spun că incendiul ar fi izbucnit în zona scenei, de la o perdea, şi că în club se fuma.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro