Vineri, 29 martie 2024 - 11:57:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sute de oameni ai străzii din Capitală au primit câte o porţie de mâncare caldă


28 martie 2017


 

Sute de oameni ai străzii din Capitală au primit câte o porţie de mâncare caldă. Complice a fost Asociaţia MicNews, care a iniţiat în urmă cu patru luni, campania "Dăruieşte din Suflet o Masă Caldă" Zeci de sărmani de la Gara de Nord au stat la coadă pentru o porţie de mâncare caldă. Înfometaţi, mulţi s-au aşezat pe asfalt ca să savuzere mâncarea caldă.

“Este importantă pentru noi această masă. Dacă nu putem să producem şi noi, noi ne mulţumim. Şi nişte oameni cu suflet ne-au adus mancarea asta caldă”, spune unul dintre cei care au beneficiat de ajutorul asociaţiei MicNews.

Şi mai multe organizaţii au dat o mână de ajutor. “Suntem pe baricade pentru a-i ajuta pe cei uitaţi de familii, de viaţă, pe cei care trăiesc în canale şi pe cei care, culmea, am descoperit că sunt profesori, au fost academicieni, sunt copii părăsiţi. Sunt intelectuali, naivi în viaţă, sau uitaţi de cei în care au investit totul”, a explicat preşedintele Asociaţia MicNews, Mihai Căldăraru. Asociaţia MicNews, oferă mâncare sărmanilor, în fiecare săptămână, în zona Gării de Nord.

Sursa: http://micnews.ro
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro