Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:24:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Asociatia MicNews implineste 7 ani de activitate


1 mai 2017

Asociatia MicNews. aniverseaza 7 ani, la data de 25.05.2017, de activitate in beneficiul copiilor afectiuni grave si al copiilor care provin din medii defavorizate.

Prin sutele de mii de articole publicate în decursul celor sapte ani de existenţă, am încercat să ne formăm un public fidel, care să citească ziarul din plăcere, convins fiind că ceea ce fac, o fac cu foarte mare placere. Echipa dinamica formata din voluntari, toti proveniti din institutiile statului, am încercat să informăm cât mai corect cititorii asupra realităţilor din Romania, Chisinau, Olanda, Germania, Italia, am încercat să descoperim adevărul din societate şi să-l împărtăşim. tuturor romaniilor de peste hotare. Problemele cetăţenilor, ale autorităţilor s-au regăsit în articolele publicate în paginile Ziarul MicNews.ro.

Faptul că aţi ales să ne citiţi şi să ne regăsim printre ziarele dvs preferate ne dă încrederea de a merge mai departe, si este răsplata care ne dă putere de munca drept pentru care VA MULTUMIM. Aniversarea a sapte ani de la publicarea primului număr al Ziarului MicNews este un prilej de va mulţumi voua, dragi cititori, instituţiilor cu care am colaborat şi ne bucuram că am reuşit să ajungem la sufletele dumneavoastra, toti cei ce urmariti paginile ziarului nostru ” ADEVARUL CARE-I USTURA “.

Odata cu implinirea a sapte ani de existenta a ziarului MicNews, Fondatorul Mihai Caldararu, implineste frumoasa varsta de 31 ani. In tot acest timp, ne-am bucurat de sustinerea a numerosi parteneri, donatori, prieteni dragi si voluntari care au facut posibila desfasurarea a peste 14 de proiecte. La ceas aniversar, le multumim tuturor celor care s-au alaturat demersului Asociatiei MicNews.ro, acela de a oferi o sansa in plus la viata copiilor aflati in situatii de risc.

Misiunea pe care o au fondatorii Asociatiei MicNews, Este sa facem tot ce ne sta in putinta sa-i ajutam pe cei pentru care o viata normala ar fi un « vis implinit » dar la care nici macar nu indraznesc sa spere.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro