Vineri, 29 martie 2024 - 3:30:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural", o nouă campanie umanitară!


3 mai 2017

În urmă cu 7 ani, Mihai Căldăraru punea bazele Asociaţiei MicNews. De la început, Asociaţia a  luptat pentru a ajuta copii care provin din medii defavorizate, copii care suferă de diferite afecţiuni grave de sănătate.

Cu ocazia împlinirii a 7 ani de activitate, dar şi a unui moment special pentru Mihai, împlinirea a 31 de ani,  la  data de 25 mai, asociaţia MicNews vine cu un nou proiect care are ca iniţiativă ajutorarea copiilor, de data aceasta  a copiilor din mediul rural. Astfel, Campania "Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural" organizată de Asociaţia MicNews, se va desfăşura în perioada 15-24 mai 2017.

Campania umanitară "Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural" debutează la Şcoala Generală din Comuna Cernica, judeţul Ilfov. La Campania de întrajutorare poate participa orice persoană. Donaţiile pot fi alimente, dulciuri, haine şi jucării, direct la Şcoala Generală din Comuna Cernica, în data de 25 mai.

„ Asociaţia MicNews va împacheta frumos ceea ce oamenii vor dona pentru ca cei mici să se bucure de ceea ce primesc, iar noi de faptul că am avut ocazia să dăruim. Beneficiile sunt reciproce.

Dacă vor exista donaţii în bani, acestea pot fi făcute în aceeaşi zi, în incinta şcolii, unde veţi găsi spaţii amenajate,  a declarat Mihai Căldăraru, fondatorul Asociaţiei MicNews.

Dăruieşte din puţinul tău şi celui sărac!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro