Marţi, 21 noiembrie 2017 - 10:04:06
EUR
EURO = 4.6495 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.9913 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cele mai bune licee din Bucureşti. 9 instituţii de TOP cu medii uriaşe la admitere


16 mai 2017

Cele mai bune licee din Bucureşti, unde elevii intră an de an cu medii foarte bune, se regăsesc în cea mai recentă broşură de admitere lansată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor V-VIII, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

În cazul primelor 3 licee din listă, toate mediile de admitere, pentru toate profilurile, au fost de peste 9,50.

Iată care sunt cele mai bune licee din Bucureşti:

1. Colegiul Naţional “Sfântul Sava”.

Cel mai căutat profil de la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” rămâne în continuare profilul Matematică-informatică – bilingv limba engleză, unde media ultimului admis a fost anul trecut de 9,90.

Toate profilurile de la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” sunt foarte căutate, mediile ultimilor admişi fiind la toate secţiile de peste 9,50, astfel:

* Matematică-informatică: 9,72
* Ştiinţe ale naturii: 9,82
* Filologie: 9,56

2. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”. Mediile ultimilor admişi sunt următoarele:

* Matematică-informatică: 9,76
* Ştiinţe ale naturii: 9,68
* Filologie: 9,54
* Ştiinţe sociale: 9,55

3. Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” se numără printre cele mai bune licee din Bucureşti. Liceul are un singur profil, cel de Matematică-informatică, iar media ultimului admis a fost de 9,56.

Cele mai bune licee din Bucureşti

4.
Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”. Media ultimului admis la profilul Ştiinţe ale naturii a fost de 9,66, iar la Matematică-informatică 9,49.

5. Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”. Mediile ultimilor admişi sunt următoarele:

* Matematică-informatică: 9,50
* Ştiinţe ale naturii: 9,53
* Filologie: 9,42

6. Colegiul Naţional „Spiru Haret” are locuri pentru diferite profiluri, de la Matematică-informatică la Filologie şi Ştiinţe ale naturii. Iată care au fost mediile ultimilor admişi la toate secţiile:

* Matematică-informatică: 9,46
* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,59
* Ştiinţe ale naturii: 9,39
* Filologie: 9,19
* Ştiinţe sociale: 9,26

Cele mai bune licee din Bucureşti, unde toate mediile de admitere sunt peste 9

7. Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”. Mediilor ultimilor admişi au fost următoarele:

* Matematică-informatică: 9,12
* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,31
* Ştiinţe ale naturii: 9,17

8. Colegiul naţional bilingv „George Coşbuc”:

* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,34
* Filologie – bilingv limba engleză: 9,09

9. Colegiul Naţional „Matei Basarab”:

* Matematică-informatică: 9,12
* Ştiinţe ale naturii: 9,08
* Filologie: 9,02
* Ştiinţe sociale: 9,04

Iată şi calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar 2016-2017:

7 – 9 iunie 2017 Înscrierea la Evaluarea Naţională

9 iunie 2017 Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a

19 iunie 2017 Limba şi literatura română – probă scrisă

21 iunie 2017 Matematica – probă scrisă

22 iunie 2017 Limba şi literatura maternă – probă scrisă

26 iunie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16)

26 iunie 2017 Depunerea contestaţiilor (orele 16 – 20)

27-29 iunie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

30 iunie 2017 Afişarea rezultatelor finale după contestaţii


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(709 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Consultatii medicale de calitate

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateAti fost victima unui accident de circulatie? Noi va ajutam sa obtineti banii cuveniti din asigurarea RCA

Din aceeaşi categorie:


loading...Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu foto

Scoala de Arte Frumoase PloiestiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Aveti sanse de reusita in plan profesional si in activitatile casnice. Schimbarile pe care intentionati sa le faceti pot fi bine primite daca aveti grija sa cereti si parerea celor din jur. Va sfatuim sa nu faceti exces de zel asumandu-va prea multe responsabilitati, pentru ca exista riscul sa nu le faceti fata. In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana deosebita. taur Nu este o zi prea buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru afaceri. Cei din jur ar putea sa nu va inteleaga corect dorinta de schimbare. In plan sentimental, este de asteptat ca lucrurile sa aiba o evolutie pozitiva.Recomandarea eastrolog.ro este sa aveti grija nu neglijati problemele profesionale.
GEMENI RAC
gemeni In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o cunostinta cu care nu v-ati vazut de mult timp si sa fiti invitat la o reuniune. In plan sentimental ar fi bine sa nu lasati neintelegerile si tensiunile sa se acumuleze. Este momentul sa fiti onest si sa recunoasteti unde ati gresit. rac Aveti posibiltatea sa faceti o schimbare benefica in relatia cu persoana iubita. In a doua parte a zilei s-ar putea sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.
LEU FECIOARĂ
leu In prima parte a zilei sunteti in forma si dispus sa va asumati o serie de riscuri pentru a rezolva cateva probleme legate de camin. Partenerul de viata va sustine. Aveti posibilitatea sa incheiati contracte avantajoase si sa faceti investitii inspirate, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent. Este posibil sa primiti o veste buna de departe fecioara Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa incepeti lucrari de reparatii, reamenajari, zugravit etc. La nevoie, puteti sa apelati la ajutorul prietenilor. S-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va enerveze cu sugestiile sale insistente si sa ajungeti la discutii aprinse.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Ar fi bine sa nu va faceti un program strict pentru azi, fiindca este putin probabil sa il puteti respecta. Inainte de amiaza s-ar putea sa aveti de alergat pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.Este un moment propice pentru a va ocupa de problemele financiare ale familiei. Puteti sa va bazati pe intuitie. scorpion Aveti idei ingenioase, pe care ar fi bine sa le discutati cu cei apropiati. Este o zi buna pentru a face planuri in privinta unei investitii. O ruda mai in varsta v-ar putea face o surpriza placuta, oferindu-va sprijin financiar si moral. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Se pare ca sunteti preocupat de problemele profesionale si aveti tendinta sa neglijati relatia cu persoana iubita. Nu este o zi buna pentru afaceri, fiindca exista riscul sa suferiti o pierdere importanta. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina si sa va odihniti mai mult. capricorn La locul de munca sau in afaceri, astazi nu este indicat sa va implicati in activitati importante. Va sfatuim sa amanati eventualele negocieri sau planuri de viitor privind investitiile. Ar fi bine sa petreceti seara impreuna cu partenerul de viata.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Contextul astral al zilei este favorabil Varsatorilor in plan profesional si in afaceri. In prima parte a zilei va simtiti in forma si aveti convingerea ca nimic nu va poate sta in cale. Va incurajeaza si faptul ca relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile. pesti Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat azi, puteti fi optimist. Este de asteptat sa fiti intr-o forma excelenta si aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus. Este posibil sa intampinati dificultati in comunicarea cu colegii sau cu partenerii de afaceri, asa ca va sfatuim sa va exprimati cat mai clar si sa va asigurati ca ceilalti va inteleg corect. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 noiembrie 2017
Autentificare
stiriactuale.ro