Miercuri, 24 ianuarie 2018 - 5:32:00
EUR
EURO = 4.6656 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 3.8059 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cele mai bune licee din Bucureşti. 9 instituţii de TOP cu medii uriaşe la admitere


16 mai 2017

Cele mai bune licee din Bucureşti, unde elevii intră an de an cu medii foarte bune, se regăsesc în cea mai recentă broşură de admitere lansată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Media de admitere, pe baza căreia se realizează înscrierea în clasa a IX-a a absolvenţilor învăţământului gimnazial, se calculează ca medie ponderată între media generală la Evaluarea Naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 80%, şi media generală de absolvire a claselor V-VIII, care are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

În cazul primelor 3 licee din listă, toate mediile de admitere, pentru toate profilurile, au fost de peste 9,50.

Iată care sunt cele mai bune licee din Bucureşti:

1. Colegiul Naţional “Sfântul Sava”.

Cel mai căutat profil de la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” rămâne în continuare profilul Matematică-informatică – bilingv limba engleză, unde media ultimului admis a fost anul trecut de 9,90.

Toate profilurile de la Colegiul Naţional “Sfântul Sava” sunt foarte căutate, mediile ultimilor admişi fiind la toate secţiile de peste 9,50, astfel:

* Matematică-informatică: 9,72
* Ştiinţe ale naturii: 9,82
* Filologie: 9,56

2. Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”. Mediile ultimilor admişi sunt următoarele:

* Matematică-informatică: 9,76
* Ştiinţe ale naturii: 9,68
* Filologie: 9,54
* Ştiinţe sociale: 9,55

3. Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” se numără printre cele mai bune licee din Bucureşti. Liceul are un singur profil, cel de Matematică-informatică, iar media ultimului admis a fost de 9,56.

Cele mai bune licee din Bucureşti

4.
Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”. Media ultimului admis la profilul Ştiinţe ale naturii a fost de 9,66, iar la Matematică-informatică 9,49.

5. Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”. Mediile ultimilor admişi sunt următoarele:

* Matematică-informatică: 9,50
* Ştiinţe ale naturii: 9,53
* Filologie: 9,42

6. Colegiul Naţional „Spiru Haret” are locuri pentru diferite profiluri, de la Matematică-informatică la Filologie şi Ştiinţe ale naturii. Iată care au fost mediile ultimilor admişi la toate secţiile:

* Matematică-informatică: 9,46
* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,59
* Ştiinţe ale naturii: 9,39
* Filologie: 9,19
* Ştiinţe sociale: 9,26

Cele mai bune licee din Bucureşti, unde toate mediile de admitere sunt peste 9

7. Colegiul Naţional „Cantemir Vodă”. Mediilor ultimilor admişi au fost următoarele:

* Matematică-informatică: 9,12
* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,31
* Ştiinţe ale naturii: 9,17

8. Colegiul naţional bilingv „George Coşbuc”:

* Matematică-informatică – bilingv limba engleză: 9,34
* Filologie – bilingv limba engleză: 9,09

9. Colegiul Naţional „Matei Basarab”:

* Matematică-informatică: 9,12
* Ştiinţe ale naturii: 9,08
* Filologie: 9,02
* Ştiinţe sociale: 9,04

Iată şi calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar 2016-2017:

7 – 9 iunie 2017 Înscrierea la Evaluarea Naţională

9 iunie 2017 Încheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a

19 iunie 2017 Limba şi literatura română – probă scrisă

21 iunie 2017 Matematica – probă scrisă

22 iunie 2017 Limba şi literatura maternă – probă scrisă

26 iunie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16)

26 iunie 2017 Depunerea contestaţiilor (orele 16 – 20)

27-29 iunie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

30 iunie 2017 Afişarea rezultatelor finale după contestaţii


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(710 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa deveniti irascibil si exista riscul sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura, pe care o veti regreta mai tarziu.Daca va urcati la volan, ar fi bine sa tineti cont de faptul ca riscul de accidente este sporit. Este indicat sa fiti foarte precaut si sa nu raspundeti la eventualele provocari ale altor soferi. In contextul astral tensionat de azi, va sugeram sa amanati intalnirile de afaceri taur La locul de munca sau in afaceri, este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute, care determina diverse intarzieri si amanari.Ar fi bine sa nu contati pe finalizarea unei tranzactii sau a unei negocieri programate pentru azi.Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie
GEMENI RAC
gemeni Se intrevede o zi destul de buna in plan profesional, cu conditia sa va temperati tendinta de fi excesiv de critic cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Ar fi bine sa fiti cat mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita sa se ajunga la cearta. Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda mai in varsta, care va da o veste buna. rac In prima parte a zilei este posibil sa faceti cateva drumuri scurte. Aveti posibilitatea sa rezolvati atat probleme profesionale, cat si personale. S-ar putea sa deveniti irascibil si sa aveti reactii exagerate. Va sfatuim sa fiti precaut, mai ales daca va aflati la volan, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.
LEU FECIOARĂ
leu In plan profesional sau in afaceri este posibil sa fiti nemultumit din cauza ca rezultatele muncii depuse in ultima vreme nu sunt la inaltimea asteptarilor.Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare si sa va temperati tendinta de a provoca discutii in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta. fecioara In contextul astral dificil al zilei de azi, este posibil sa deveniti irascibil, riscand sa tensionati relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.Daca trebuie sa conduceti masina, va sfatuim sa fiti foarte atent si precaut, fiindca riscul de a fi implicat intr-un accident este mult mai mare decat in alte zile.In relatiile cu prietenii si cu familia, este indicat sa dati dovada de flexibilitate si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poata ajunge usor la cearta
BALANŢĂ SCORPION
balanta In plan profesional sau in afaceri, este posibil sa deveniti nerabdator si sa va propuneti sa finalizati cat mai repede un proiect inceput cu cateva zile in urma. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa luati decizii neinspirate si sa faceti greseli costisitoare.Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata, pentru ca azi exista riscul sa se transforme in cearta. Daca va ganditi sa faceti o calatorie, ar fi bine sa o amanati scorpion La locul de munca sau in afaceri, este posibil ca relatiile cu colegii sau cu partenerii sa fie incordate din cauza unor neintelegeri.Ar fi bine sa amanati discutiile si deciziile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina.Inainte de a face promisiuni familiei, va recomandam sa va analizati cu obiectivitate posibilitatile financiare.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie. Aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni decat daca sunteti sigur ca le puteti respecta. capricorn Un prieten v-ar putea propune o colaborare sau asocierea intr-o afacere promitatoare. Va recomandam sa nu luati o decizie astazi. Puteti sa va ocupati de diverse probleme din camin si sa terminati activitati incepute mai demult. Ar fi bine sa tineti cont de dorintele partenerului de viata si sa nu va opuneti ideilor si initiativelor familiei
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator In prima parte a zilei este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme.Este recomandabil sa amanati deciziile importante in activitatea profesionala sau in afaceri si sa va limitati la activitati de rutina. Ar fi bine sa evitati eforturile intense si calatoriile lungi. pesti Se anunta o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat atat la locul de munca sau in afaceri, cat si in camin. Va recomandam sa nu va grabiti si sa nu luati decizii in pripa.In relatiile cu colegii ar fi bine sa tineti cont de contextul astral tensionat al zilei si sa nu provocati discutii in contradictoriu.Este o zi buna pentru activitati de rutina, care nu necesita o buna cooperare cu cei din jur
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 ianuarie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro