Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:05:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cadouri pentru 100 de copii de la Şcoala Gimnaziala nr. 1, Cernica.


28 mai 2017

Toate cadourile pregătite în mod personalizat pentru fiecare copil în parte au fost de fapt oferite de echipa Asociaţiei MicNews, şi persoane care au aflat despre campanie pe pagina de Facebook a Asociaţiei MicNews şi care şi-au exprimat intenţia de a fi pentru unul sau mai mulţi copii.

Ţinând cont de vârstă şi de preferinţele fiecărui copil (aflate, strânse şi comunicate cu grijă de iniţiatorii campaniei), “Dă-le o Şansă Copiilor Defavorizaţi din Mediul Rural ” au putut selecta cadouri cu siguranţă apreciate de cei mici. Punga cu Zâmbete nu este un nume întâmplător ales pentru această campanie. Fiecare persoană care s-a implicat în acest demers a inclus într-o pungă cadourile dorite de copilul pentru care a jucat acest rol. Frumos decorată şi personalizată, punga – prin formă şi conţinut – a fost desigur generatoare de zâmbete. Şi oricine ştie ce înseamnă bucuria din ochii unui copil ce primeşte şi deschide un astfel de dar… “Ne bucurăm că reuşim şi în acest an să luăm parte la bucuria copiilor de Şcoala Gimnaziala nr. 1, Com Cernica.

Dincolo de eforturile pe care le facem zi de zi pe cale instituţională, apreciem implicarea societăţii civile şi a comunităţii în sine, căci împreună putem reuşi să facem lucruri “mari” pentru copiii care ne sunt în grijă. Mulţumim tuturor şi ne exprimăm intenţia de a ne implica şi mai departe în proiectele benefice pentru prezentul şi viitorul copiilor din Mediul Rural”, spune Mihai Căldăraru.

Au participat: Primo Prod SRL, Mediadocs Publishng SRL, ODS Romania, MediaNewsPress.ro, News24 AGD, Mega News.ro, WebMediaConcept.ro. Au contribuit cu sufletul domnul Mihai Căldăraru, domnul Marcu Viorel Andrei, si Maria Voicu.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro