Sâmbătă, 30 martie 2024 - 6:53:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O femeie din Iasi a dat-o in judecata pe amanta sotului pentru ca "i-a furat barbatul"


14 iunie 2017

O femeie din Iasi a dat-o in judecata pe amanta sotului ei, pentru ca "i-a furat barbatul", punandu-i pe magistratii ieseni in fata unui caz in premiera pentru instantele romanesti. 

Femeia i-a cerut "hoatei" daune morale si a cerut care instanta sa declare legatura extraconjugala ilegala, relateaza adevarul.ro.

Dupa ce au audiat mai multi martori, magistratii de la Judecatoria Iasi au stabilit ca amanta nu poate fi trasa la raspundere din punct de vedere legal, insa sotia s-a declarat nemultumita si a facut apel.

Prin plangerea depusa la instanta, sotia inselata cere ca amanta sa-i plateasca 50.000 de lei, din care "suma de 25.000 lei reprezentand daune morale pentru atingerea adusa onoarei, demnitatii si reputatiei, iar suma de 25.000 lei cu titlu de daune morale pentru suferinta cauzata de atitudinea delictuala a paratei".

Sotia a mai precizat in plangere ca este casatorita cu barbatul infidel - cadru medical - din 1980 si au impreuna doi copii. Mai spune ca singurele lor neintelegeri in casnicie au fost din cauza apartamentului mic in care locuiesc si a "interventiei soacrei in viata de familie".

In anul 2008, a aflat de la o cunostinta ca sotul ei are o relatie extraconjugala, in aceeasi zi intalnindu-se, intamplator, cu barbatul si amanta sa.

"Sustine ca a aflat de la o colega de serviciu a sotului sau faptul ca persoana cu care acesta are o relatie este infirmiera in acelasi spital; dar si faptul ca parata a fost atentionata de ceilalti colegi de serviciu in sensul ca ar trebui sa se retraga din aceasta relatie, insa parata a lansat in cadrul spitalului informatia ca sotii au divortat, denigrand-o pe reclamanta in fata colegilor. 


Reclamanta a invederat si faptul ca a fost extrem de afectata de aceasta situatie; dar si faptul ca in perioada urmatoare lucrurile au parut ca reintra in normal, sotul sau spunandu-i ca a incetat relatia. 

Ulterior, in februarie 2013 a aflat ca legatura extraconjugala a sotului sau nu a incetat niciodata, fiind agresata fizic si verbal de acesta, in prezenta mamei sale", se arata in motivare

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro