Vineri, 29 martie 2024 - 11:37:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poliţiştii care l-au oprit pe Boureanu la Charles de Gaulle figurau scriptic pe Giuleşti


19 iunie 2017

Sindicalistul Dumitru Coarnă e disperat să se muşamalizeze dosarul penal deschis la plângerea lui Cristian Boureanu. După ce a minţit că România niciodată nu a fost condamnată la CEDO din cauza bătăilor aplicate de poliţişti unor suspecţi, acum susţine că cei doi poliţişti implicaţi în cazul Boureanu l-au urmărit pe acesta şi de asta erau la Piaţa Charles de Gaulle. Evident că Boureanu nu putea fi urmărit din Giuleşti unde figurau scriptic poliţiştii până la Charles de Gaulle.

"Poliţistii, conform ordinului de misiune nu fusesera repartizati pe aceea zonă să execute serviciul. Au fost repartizaţi conform documentelor prezente la dosar pe Calea Giulesti, Bulevardul Constructorilor. Eu nu insinuez nimic. Am declaratia politistului agresor care spune ca in jurul orei 1.30 constatand ca in zona nu este trafic, au decis sa se deplaseze in zona Charles de Gaulle. In ordinul de misiune este trecut ca ei pot parasi zona de patrulare doar daca sunt inlocuiti de un alt echipaj sau la ordin", a declarat avocatul lui Cristian Boureanu.

Dar în Giuleşti pe cine să prindă poliţistul şmecheraş să-l dea prietenului lui de la Antena3? De asta s-au deplasat la Charles de Gaulle, poate pică vreun grangure „să-l scoată la ştiri”!

Poliţistul nu a fost însă prea inspirat şi nici nu pare prea pregătit de vreme ce un om în halul ăla de beat a reuşit să-i prindă mâna la uşă. Nu i-o fi învăţând nimeni pe poliţişti că dacă bagi mâna la tocul uşii se pot accidenta? La instructajul SSM măcar

Desigur că Boureanu trebuie să plătească pentru că a lovit un poliţist, dar poliţistul care ameninţă cu presa este un incompetent care nu are ce să mai caute în sistem, după părerea mea. Acesta trebuia pur şi simplu să-l încătuşeze pe loc pe Boureanu şi nu să-l ameninţe cu presa pe care o va folosi pentru a-i întocmi un dosar penal!

Prezentă în studioul B1 TV, avocata Lorette Luca a declarat că a aflat că poliţistul Ovidiu Anghel are 40 de plângeri depuse de diferite persoane pentru comportament impulsiv. Luis Lazarus a spus şi el că a vorbit cu şefi din poliţie şi că nici aceştia nu sunt încântaţi de el.

Cristian Boureanu a obţinut de la IML un certificat care atestă că are nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Să vedem ce va decide procurorul. Sau îl dă şi pe el la Antena3 dacă îi începe urmărirea penală?

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro