Marţi, 19 martie 2024 - 9:11:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Robotul care îi ajută pe elevi să devină studenţi la o universitate din România


17 iulie 2017

Se numeşte Hiphi. Acest robot oferă informaţii, pe Facebook, elevilor care vor să se înscrie în procesul de admitere la Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universităţii Babeş-Bolyai.

„Facultatea de Istorie şi Filosofie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, alături de compania Imprezzio Global, a implementat o soluţie software de tip chatbot pentru a facilita procesul de admitere din acest an. Chatbot-ul este un soft automatizat, gândit să răspundă rapid la întrebările utilizatorilor şi să extragă informaţii relevante dintr-o cantitate uriaşă de date“, precizează reprezentanţii UBB, citaţi de Adevărul.

Universitatea clujeană doreşte să dezvolte şi mai mult Hiphi astfel încât acesta să ajungă a fi un ghid virtual care să-i ajute pe studenţi pe toată durata studiilor. Printre informaţiile care vor fi oferite de robot vor fi cele despre cursuri, cazare, examene, evenimente şi contracte de studiu.

La cursurile Facultăţii de Istorie şi Filosofie participă, în prezent, peste 1.500 de sutdenţi, în limbile română, maghiară, engleză şi franceză. Facultatea oferă 10 specializări la nivel licenţă, 17 programe de master şi 3 domenii la nivelul studiilor doctorale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro