Marţi, 19 martie 2024 - 11:53:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Femeie oprită la uşa unei prefecturi din România pentru că avea fusta prea scurtă


20 iulie 2017

Unei femei din judeţul Gorj stabilită de mai mulţi ani în Italia nu i s-a permis accesul în Palatul Administrativ din Târgu Jiu pe motiv că avea fusta prea scurtă. Întâmplarea a avut loc în dimineaţa zilei de luni, 17 iulie, relatează ziarul „Adevărul”.

Paznicul de la intrarea în clădire nu i-a permis accesul. Bărbatul a considerat că femeia avea o fustă prea scurtă. Femeia a putut până la urmă să intre în Palatul Administrativ abia după mai multe minute de aşteptare, când un angajat al Prefecturii a coborât din birou pentru a o prelua de la uşă.

„Nu e decentă fusta? Îmi pare rău, dar eu nu am mai lungă. Cât de lungă trebuie să fie? E biserică aici? Eu aşa port fustele şi nici nu am altele mai lungi. Aşa ceva nu am întâlnit niciunde. Doar la domul din Milano, unde nu te lasă să intri cu pantaloni scurţi. Oamenii nu au bani să-şi cumpere haine de lungimea pe care o vrea prefectul. Eu nu investesc într-o rochie ca să intru în Prefectură. Este o lungime decentă. Soţul meu este medic la Milano. A fost caraghios. Aşa ceva nu am întâlnit niciunde în Europa”, a povestit femeia pentru sursa citată.

Prefectura Gorj are un nou regulament referitor la accesul în instituţie. Potrivit ordinului, le este interzis accesul în Palatul Administrativ celor îmbrăcaţi în „ţinute inacceptabile”. Printre acestea se numără:

– pantaloni scurţi
– papuci de plajă
– îmbrăcăminte indicând afilierea la o bandă sau alte obiecte de îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar, rasist, sexist,obscen
– haine cu desene sau cuvinte sugestive, sloganuri
– articole de îmbrăcăminte sfâşiate, murdare şi zdrenţăroase
– articolele de îmbrăcăminte provocatoare sau purtate provocator


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro