Joi, 28 martie 2024 - 4:22:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doi tineri, retinuti de politisti pentru ca au facut sex in public intr-un sens giratoriu din Cluj-Napoca


28 august 2017

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca şi o femeie de 23 de ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ. Cei doi sunt acuzati de săvărşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

„În fapt, cei doi, la data de 22 august a.c., în jurul orei 23:20, în timp ce se aflau pe spaţiul verde din sensul giratoriu situat la intesecţia străzilor Corneliu Coposu şi Calea Baciului, ar fi întreţinut raporturi sexuale, expunându-se în mod explicit în public, fiind observaţi de persoanele care circulau prin zonă.”, se arata in comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea parchetului competent pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro