Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:45:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Inspectoarea şcolară care apare în poze senzuale pe profilul de Facebook a demisionat


27 septembrie 2017

Violeta Varga, inspectoarea de la ISJ Arad care tocmai fusese numită în funcţie, şi ale cărei fotografii senzuale publicate pe Facebook au atras atenţia presei în ultimele zile, a demisionat din funcţie în urma scandalului creat.

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad printr-un comunicat de presă.

“Ca urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunţe la funcţia pentru care a fost numită”, se arată în document.

Pe profilul său, care nu mai este public după izbucnirea scandalului, Varga are zeci de poze în ipostaze senzuale, în care apare îmbrăcată în haine sexy, purtând un machiaj strident.

Începând cu acest an, Violeta Varga urma să fie inspector pentru educaţie permanentă (cu atribuţii suplimentare în fişa postului, pentru activităţi extraşcolare). Anterior a fost director adjunct al Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă din acelaşi judeţ.

Varga a fost propusă pentru această funcţie de ISJ Arad, iar Ministerul Educaţiei este cel care a aprobat numirea. Nu a existat un concurs pentru ocuparea postului.

„Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educaţiei Naţionale şi a obţinut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09. 2017”, se mai arată în comunicatul de presă al ISJ Arad.

„Precizăm că doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condiţiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME şi a depus la secretariatul ISJ Arad CV şi acord scris privind ocuparea funcţiei menţionate”, continuă comunicatul.

Deocamdată, CV-ul Violetei Varga nu este disponibil pe internet.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro