Vineri, 29 martie 2024 - 9:41:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Drepturile Omului Prind Viaţă”


7 decembrie 2012

Asociaţia pentru Iniţiativă şi Dezvoltare Continuă în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploieşti, organizează activitatea de promovare a Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului.

Desfăşurat sub denumirea „Drepturile Omului Prind Viaţă”, evenimenul urmăreşte promovarea istoriei drepturilor omului şi sensibilizarea tinerilor în vederea respectării permanente a fiecăruia dintre cele treizeci de drepturi cuprinse în Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, adoptată de Naţiunile Unite în 10 decembrie 1948.

Activitatea va fi deschisă de Coordonatorul Centrului de Resurse pentru Tineri AIDC, Andrei Georgescu, elev al Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”. Programul va conţine prezentări susţinute de voluntarii Centrului de Resurse pentru Tineri AIDC.  Punctul culminant al întâlnirii îl reprezintă vizionarea filmului documentar „Istoria drepturilor omului” realizat de către Organizaţia „Uniţi pentru Drepturile Omului”, cu sediul în California - Statele Unite ale Americii. Filmul documentar, despre care Ambasada Africii a afirmat „Soarta lumii depinde de campanii de acest gen”, a fost premiat la numeroase festivaluri internaţionale. Intalnirea se va încheia cu un concurs surpriză pentru tinerii participanţi


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro