Vineri, 29 martie 2024 - 10:27:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pregătiri pentru sfârşitul lumii/ Buncăr de vânzare în Prahova


19 decembrie 2012
Răzvan PASCU

Buncăr de vânzare! Se întâmplă în Prahova, mai exact în comuna Păuleşti. Proprietarul, un spaniol, s-a gândit să scoată adapostul antiatomic la vânzare, nu de alta, dar tot este anunţată Apocalipsa! Până acum, nu a apărut niciun cumpărător. Ce-i drept nici nu a fost dat vreun anunţ!

Buncărul a fost construit de nemţi. Este o ofertă mai puţin obişnuită pe piaţa imobiliară însă proprietarul speră să dea lovitura. Pe acelaşi teren se mai află şi un conac însă spaniolul este dispus să vândă buncărul şi separat.

Buncărul este amenajat pe două nivele, la aproximativ 10 metri, sub pământ, şi are peste 40 de încâperi.

Este dotat cu de toate, până şi generatoare, piesele fiind cele originale! Sub pământ, nemţii aveau, pe lângă centrul de comandă, şi dormitoare, cantină sau toalete. Acum însă, buncărul are nevoie de reparaţii. Însă ...

“Este locul ideal dacă vine sfârşitul lumii! Este curent electric aici, canalizare, sistem de ventilatie, apa. Este dotat cu de toate”, ne-a declarat Adrian Dragu, cel care se ocupă de vânzarea buncărului din Păuleşti.

În cel de-al Doilea Război Mondial, buncărul adăpostea comandamentul aviaţiei naziste. Adăpostul este scos la vânzare acum cu preţul de 150.000 de euro.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro