Vineri, 29 martie 2024 - 2:54:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Soprana Angela Gheorghiu- Crăciun la Buşteni


26 decembrie 2012
Răzvan PASCU

Atmosferă de mare sărbătoare luni seara, la Hotelul Alexandros din Buşteni. Colinde, colindători, ursari, toboşari, dar şi un foc de tabără uriaş, de toate acestea au avut parte turiştii care au ales să petreacă Ajunul Crăciunului în această staţiune.

Potrivit tradiţiei, în seara de Ajun, chiar în curtea hotelului a fost tăiat porcul, a fost pârlit şi curăţat bine, cei prezenţi înghesuindu-se să se înfrupte din şoriciul fraged.

Renumita cântăreaţă de operă Angela Gheorghiu a ales să petreacă această mare sărbătoare la Buşteni, împreună cu prietenii. Printre invitaţi s-a aflat şi prefectul judeţului Prahova, Marius Sersea. Primarul oraşului, Emanoil Savin, a avut grijă ca atmosfera să fie perfectă şi şi-a delectat oaspeţii cu multe bunătăţi tradiţionale româneşti. 

„Am pregătit pentru această seară specială multe preparate tradiţionale, cozonaci, plăcinte, astfel încât invitaţii noştri să aibă parte de o sărbătoare minunată. În fiecare an respectăm tradiţia, românii au început să aprecieze acest lucru şi, de la an la an, vin în număr tot mai mare la Buşteni. Le doresc tuturor românilor un Crăciun de poveste, pace sufletească şi un An Nou prosper! La mulţi ani!”, a spus Emanoil Savin. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro