Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:49:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Opt turişti s-au accidentat pe pârtiile de pe Valea Prahovei


2 ianuarie 2013

Câteva sute de turişti au petrecut prima zi a anului la schi sau săniuş pe pârtiile din staţiunile de pe Valea Prahovei, opt dintre aceştia, între care un copil, solicitând intervenţia echipajelor de la ambulanţă după ce s-au accidentat pe pârtie.

Echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Prahova au fost solicitate să intervină, în prima zi a anului, pentru a acorda asistenţă medicală în cazul a opt persoane care s-au accidentat pe pârtiile din staţiuni, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie.

Doi dintre turişti s-au accidentat pe pârtia Sorica din Azuga, în timp ce se dădeau cu sania. Unul dintre răniţi este un copil de opt ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, celălalt fiind o femeie care are un traumatism cranio-cerebral, dar şi unul abdominal.

Alţi doi turişti, un bărbat şi o femeie, au avut nevoie de intervenţia medicilor de la ambulanţă după ce s-au rănit pe pârtiile din Sinaia.

Cele mai multe accidente s-au înregistrat în staţiunea Buşteni. Pe pârtia Kalinderu un tânăr de 20 de ani a suferit o fractură de claviculă, o femeie de 24 de ani a căzut şi are un traumatism de coloană, iar un alt turist de 24 de ani şi-a luxat un picior. Tot în staţiunea Buşteni, o tânără de 20 de ani a suferit un traumatism lombar.

Peste 10.000 de turişti şi-au petrecut Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro