Marţi, 23 aprilie 2024 - 8:53:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


BUŞTENI/ Elevă olimpică, în stare gravă la spital


8 ianuarie 2013

O elevă olimpică în vârstă de 13 ani, aflată în tabără la Buşteni, a ajuns în stare critică la spital după ce a fost găsită de colegi în faţa vilei în care era cazată.

Potrivit reprezentanţilor Seviciului de Ambulanţă Prahova, fata este într-o stare foarte gravă, fiind găsită în hipotermie severă, temperatura corpului fiind de 19,5 grade.

Ea a fost transportată la Centrul de primiri urgenţe al Spitalului Sinaia, unde medicii încearcă în continuare să o resusciteze. Directorul  Serviciului de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a precizat că adolescenta are şanse minime de supravieţuire, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, fata ar fi stat în zăpadă foarte mult, încă din cursul nopţii, ambulanţa fiind solicitată la faţa locului la ora 7.28 şi ajungând în jurul orei 7.40, când au început şi manevrele de resuscitare.La acest moment, adolescenta este ţinută în viaţă cu ajutorul aparaturii medicale.

Fata era cazată într-o vilă din Buşteni, unde se află în tabără elevi din mai multe localităţi ale ţării.

Conform surselor citate, ea a fost găsită căzută în zăpadă de către colegi, Poliţia neputând preciza încă dacă a fost vorba despre un accident sau dacă fata s-a aruncat de la etajul vilei, cercetările fiind în desfăşurare.

 

Sursa: Antena3.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro