Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:36:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Posturi libere pentru ingineri în ţările Uniunii Europene


16 februarie 2013

Inginerii români pot aplica pentru locuri de muncă în străinătate, anunţate prin reţeaua Eures şi disponibile în ţări precum Germania, Olanda sau Lituania, cu salarii ce pot pleca, în unele cazuri, de la 2.800 de euro brut pe lună.

 

Prin reţeaua Eures, în Germania, este disponibil un post de inginer software la o companie internaţională cu domeniu de activitate în industria alimentară şi a băuturilor, a produselor lactate şi în industria farmaceutică.

 

Candidaţii trebuie să aibă experienţă în programare PLC (Siemens), baze de date, sisteme SCADA, programare Visual Basic/C++, cunoştinţe hardware/diagrame electrice, experienţă în controlul sistemelor şi al instrumentării în echipamente de proces, dar şi disponibilitate de a călători. De asemenea, cei interesaţi ar trebui să aibă cunoştinţe foarte bune de limba engleză, dar şi cunoştinţe de limba germană. Salariul oferit pentru început este, pentru început, de 2.800 euro brut/lună.

 

În Malta, sunt disponibile cinci posturi programator senior în dynamics AX. Candidaţii trebuie să deţină o diplomă în IT sau echivalent, cel puţin patru ani experienţă în programare X++, capacitatea de a discerne aspectele cheie şi să se ocupe de ele în mod eficient, competenţe organizaţionale, cunoştinţe foarte bune ale zonelor funcţionale ale Dynamics AX, precum şi testarea lor, logică şi sistematică în abordare pentru sarcini şi planificare, capacitatea de a comunica cu oamenii privind diverse expertize tehnice, dar şi cunoaştere a limbii engleze la nivel avansat. Salariul brut oferit este de 25.000 - 30.000 euro pe an, în funcţie de experienţă. Angajatorul mai asigură zborul către Malta, plus cazare la hotel pentru primele 10 nopţi.

 

În Olanda, sunt disponibile trei posturi de senior inginer în utilaj tehnologic. Candidaţii trebuie să aibă diplomă în inginerie cu o experienţă relevantă de şase ani, să fie familiarizaţi cu codurile şi standardele internaţionale, să aibă cunoştinţe în PDMS-modele 3D şi să vorbească foarte bine limba engleză.

 

Tot în Olanda, sunt vacante trei locuri de inginer de proces, pentru care este necesară o diplomă în inginerie de proces sau de inginerie chimică şi o bună cunoaştere a termodinamicii, dinamicii fluidelor şi transferului de masă. Angajatorul solicită între doi şi cinci ani de experienţă în ingineria de proces sau a disciplinelor apropiate, fiind preferaţi utilizatorii experimentaţi de Honeywell Unisim Design Suite şi MathCAD. De asemenea, cei care doresc să candideze trebuie să aibă un nivel foarte bun de limba engleză, scris şi vorbit.

 

Tot în reţeaua europeană Eures sunt disponibile şi locuri de muncă în domeniul medical. Astfel, în Suedia, sunt libere un post de reumatolog şi unul pentru specialist în nefrologie, ambele la Spitalul din Kalmar.

 

Belgia caută doi ingineri proiectanţi principali Analog IC (circuite integrate analogice), care trebuie să deţină o diplomă de master sau doctorat în inginerie electrică sau echivalent, cel puţin doi ani experienţă în proiectare Analog IC, experienţă cu unul sau mai multe convertoare A/D sau arhitectura complexă OP-AMP, care constituie un avantaj.

 

În Lituania, sunt căutaţi 30 de ingineri aeronave, care să aibă cel puţin trei ani experienţă ca inginer în domeniul aviaţie şi diplomă în acest domeniu, şi 10 mecanici aviaţie, care să aibă cel puţin un an de experienţă în domeniul mecanic şi diplomă în domeniul aviaţiei. Candidaţii trebuie să vorbească fluent limba engleză sau rusa.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro